Aceasta este o poveste foarte trista . Si totusi este o poveste frumoasa , este vorba despre felul cum a murit Isus Hristos pe cruce . Cum a suferit , cat a fost de nefericit  si toate acestea le-a facut pentru noi . Si pentru ca a facut toate acestea , noi avem voie sa fim copiii lui Dumnezeu  , si gandindune la toate acestea t-i se va umplea inima de o bucurie mare . Soldati al luara pe Isus  , ca sa-l rastineasca , ei luara doua bucati grele de lemn si le pusesera pe umarul lui Isus . Atarnat pe cruce Domnul Isus a fost vazut de cei rai si necredinciosi

Dupa inviere El a fost vazut de cei credinciosi care puteau fi martori ai invierii : Petru , Ioan , Apostolii , dar cel mai puternic martor a fost Apostolul Pavel . El a fost convins in necredinta lui ca Domnul Isus este mort  , Dar schimbarea radicala a vietii sale , apoi toate suferintele pe care le-a indurat sunt dovezi ca el s-a intalnit cu Domnul Isus cel Inviat .

Daca Domnul Isus a inviat , inseamna ca exista inviere .

Daca nu exista inviere nici Hristos n-a inviat , si atunci nu exista nici o Evanghelie de predicat .

Daca nu exista inviere se impune o intrebare : De ce sa fii atunci crestin , daca in viata ai parte numai de suferinte , iar pentru viitor nu exista nici o nadejde ? .

Invierea nu este numai ceva important , este ceva de cea mai mare importanta , pentru ca tot ce tine de mantuirea noastra are legatura cu invierea  .

Cei nascuti din nou au prioritate  , ei inviaza pentru a-L intimpina pe Domnul in vazduh adica pentru rapire .

Intai vor invia cei morti in Hristos apoi … ( 1 tesaloniceni 4 :16,17 ).

La urma toti oameni ;  aceasta inviere este pentru judecata  , toate neamurile vor sta inaintea Lui .  Amin

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2018 - BCE Torino

Follow us: