11
Novembre
16:00 — 19:00
BCE Torino
via. Polonghiera , 41

Torino, Italia
Caricamento Eventi
  • Questo evento è passato.

O dată pe an la sediul din via Polonghiera se organizeaza un “Mercatino” care este o actiune de caritate cu scopul de a colecta fonduri pentru copiii din Mahadaga și Fada prin organizatia SIM, Societatea Internațională Misionară, fondată în urmă cu peste o sută de ani pentru a ajuta unele țări africane, inclusiv Burkina Faso, Niger și Benin.

De-a lungul anilor, această piață (Mercatino) a colectat fonduri prin activitati de vanzare de bunuri donate de membrii comunitatii, pentru a sprijini persoanele (copii si tineri) cu handicap din Centrul Mahadaga din Burkina Faso. De asemenea si surzi sau orbi, sunt ajutati să atingă un grad de autonomie prin reabilitarea fizică, dezvoltarea intelectuală , integrarea socială și ajutorul spiritual. În interiorul acestui centru exista de asemeni o școală ce oferă cursuri de calitate pentru surzi și orbi și formare profesională care le permite să obțină independența atat de necesara.

Acest centru în 25 de ani nu a avut doar o creștere și expansiune extraordinară (până în prezent mai mult de 1500 de persoane au beneficiat de ajutor!), dar a transformat, de asemenea din punct de vedere fizic, emoțional și spiritual viețile a mii de copii, tineri și familiile lor.

Există, de asemenea, un proiect de sponsorizări la distanță pentru unul sau mai mulți dintre acești mici copii cu dizabilități, surzi și orbi, pentru ai ajuta să suporte costurile educației lor.

De ceva timp misiunea sa extins și lucrează activ și în orașul Fada, unde există nevoie de ajutor.

” Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală.”  ( Galateni 6:9 )
_______________________________________________________________________________

Sunteți așteptați cu drag.

_______________________________________________________________________________

Dettagli

Data:
11 Novembre 2018
Ora:
16:00 - 19:00